Skip to: site menu | section menu | main content

Currently viewing: Red Stars » Informatie

Training

Ervaren en goed opgeleide trainers verzorgen de trainingen. Natuurlijk kun je een paar keer meetrainen om kennis te maken met volleybal en/of om de sfeer bij de vereniging te proeven.

Je kunt vrijblijvend drie trainingen meedoen voor je beslist of je lid wil worden. Kom een keer op een trainingsavond binnenlopen of neem deel aan één van onze toernooien. Vanaf het seizoen  2016-2017 trainen we  op dinsdagavond.

We trainen in de sporthal van het St. Maartenscollege in Voorburg, een ruime, prettige trainingsaccommodatie. De hal vind je aan de Marcellus Emantslaan 6 in Voorburg (vlakbij het winkelcentrum aan het Kon. Julianaplein). Per openbaar vervoer goed bereikbaar met tramlijn 2 en bus 23. 

Tijdens examenperiodes van het Maartenscollege is de sporthal niet beschikbaar. In de weken dat wij de zaal niet kunnen gebruiken, trainen wij op donderdag in de kleine gymzaal van het Maartenscollege aan de Louis Couperusstraat in Voorburg. De data waarop de hal niet beschikbaar is, vind je op de Nieuwspagina.

training dames

Competitiespelers
(dames)
dinsdagavond
20.00 - 21.30 uur
Maartenshal
Marcellus Emantslaan 6
Voorburg

training heren

Competitiespelers
(heren)
dinsdagavond
21.00 - 22.30
Maartenshal
Marcellus Emantslaan 6
Voorburg